dilluns, 14 de maig del 2007

Una nació, una...

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes el II Dia de les Seleccions Catalanes que tindrà lloc aquest any en aquesta ciutat els dies 8, 9 i 10 de juny, Entre moltes activitats també, portaran uns 600 esportistes en total.

L'objectiu del Dia de les Seleccions, que l'any passat es va fer a Vic, és aproximar a tothom, de forma lúdica i festiva allò que ja comença a ser una realitat: la presència de l'esport català a moltes competicions internacionals oficials.

Entre les activitat, hi haurà la possibilitat d'assistir a partits internacionals de Catalunya en hoquei patins, un triangular amb Xile i una altra selecció encara per confirmar, futbol sala, on la nostra selecció, subcampiona d'Europa, s'enfrontarà a Itàlia, rugby, amb tota certesa contra el Marroc, handbol, voleibol i un Catalunya-Euskadi de tennis de taula. El bàsquet en cadira de rodes o un partit internacional de futbol sala davant la selecció italiana dels Special Olympics.

Està pràcticament tancat també un partit de futbol de veterans entre Catalunya i Euskadi. I, entre altres propostes, els amants del tennis podran gaudir de la presència de Sergi Bruguera que participarà en un clínic per a nens dels Special Olympics.

També hi haurà l'opció de veure partits d'exhibició i participar en molts esports, com en futbol i bàsquet en la modalitat de 3x3 o l'escalada al rocòdrom. Donarem especial protagonisme a alguns d'aquells esports on Catalunya pot competir oficialment : corfbol, kickboxing , fisioculturisme o pitch and putt. Posarem també a prova les habilitats de la gent en diferents esports. Organitzarem un recorregut on es donarà una targeta a cada participant i on es podran obtenir premis.

Pel que fa a les activitats festives trobarem una exhibició castellera, un seguici petit de Festa Major, atraccions infantils, àpats populars i dos concerts de fi de festa amb grups de ressò del panorama musical català: Gossos i Elèctrica Dharma divendres 8 i Obrint Pas i la Troba Kung-Fú el dissabte 9 de juny.

A banda, com a novetat, aquest any el Circ Cric, després de ser notícia recentment, serà a Reus per fer riure a petits i grans juntament amb el Club Super 3 que també donarà suport a aquest II Dia de les Seleccions Catalanes. A més a més un programa de ràdio en directe serà una altra proposta oberta a tothom. Totes les activitats, concerts inclosos, seran gratuïtes.

Caricatures fetes per dos dels nostres dibuixants on tothom qui ho vulgui s'emportarà una làmina formant part de l'onze inicial de la selecció catalana de futbol o una exposició fotogràfica en són els principals exponents .

Imformació extreta de www.naciodigital.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí noi, sí, després del ridícul del Barça millor que ens quedem amb les seleccions catalanes qeu ens defensaran millor qeu Ronaldinhos i companyia...

Lo Marc ha dit...

La veritat es que no savia si fer un post sobre el barça o sobre les seleccions catalanes, i per no anar a dormir de mala llet, el vai fer de seleccions catalanes!!