dijous, 3 de maig del 2007

Catalunya Acció Sonora 2007


Be, el concert en si molt be, encara jo l’hi faria alguna que altra critica, com per exemple el dia, divendres!! i a sobre a les 8 de la tarda! però que passa, que era un concert només per la gent de Barcelona o que? per que a Barcelona no se, però al resto de Catalunya lo divendres a la tarda es treballa, i Barcelona no és que et quedi al costa de casa que en 5 minuts hi ets.
Desprès el preu de l’entrada, 18€, es car, si, però be, dius va que és per una bona causa i pagues, arribes allà, i abans d’entrar al recinte, l’annex al palau sant Jordi, que la feina va ser trobar aquest annex del collons, doncs això que abans d’entrar al recinte ja portàvem com a mínim 10 pamflets de propaganda diferents, entres i ten vas a la barra, a fer un beure, una cerveseta, de fet encara si veia força i el sol estava ben amunt, una puta cervesa de merda 6€ devien ser uns 30cl, una mida més gran 8€ i la mida més gran de 1 litro 10€, però que passa? Que es pensent que el jovent anem sobrats de diners o que?, llavors dius, venga va, faré un cubata, encara que no hem vingui de gust fer un cubata a les 8 de la tarda, 9€ euros de merda! Joder, la mare que’ls va parir.
Tot això son diners i algú hem pot contradir dient que ningú m’obligava anar al concert hi ha beure, però si no anem al concert es queixaran que ha Catalunya no col·laborem mai que no se que..., i lo de la barra, no hi vai trobar ni un sol cambrer que m’atengués en català, però és que ni gràcies!, es indignant, per part meva és la ultima vegada que vaig a un Catalunya Acció Sonora.
Ei, que els grups van estar de puta mare, pero l'organització crec que va fer pena, el Joel Joan va arriabr tard, els grups van anar en un altre ordre del que marcava el cartell! però be, això és tot.