dissabte, 5 de maig del 2007

Els independentistes guanyen les eleccions a Escòcia


A veure si n'aprenem els catalans perque a Escòcia o tenen més clar que naltres, l’SNP s’ha convertit en el partit més votat del país. Els independentistes d’Alex Salmond han aconseguit fins a 47 diputats, 20 més que en les darreres eleccions, mentre que el Partit Laborista n’ha obtingut 46 (-4), els Tories 17 (-1), els Demòcrates Liberals 16 (-1), i Els Verds 2 (-5). Per la seva banda, els comunistes del Partit Socialista Escocès han perdut la representació parlamentària (-6).
Si Catalunya a de defensar la seva cultura, la seva llengua, al món, que les seves infrastructures no es quedin obsoletes, que l'espoli fiscal que estem patint els catalans des de fa una muntanya d'anys, i si ells, els espanyols, volen que siguem bilingües, això es una tonteria, naltros som catalanoparlants, i hem de parla en català sempre, als Països Catalans, i volen que la seva gent s’escolaritzi en castellà a Catalunya, no fotem! Si un català va a viure a Madrid i vol que el seu fill s’escolaritzi en català, podrà? M’atendran a les administracions publiques d’Espanya en català? El que els catalans necessitem es tenir un estat propi per defensar els nostres interessos, no m’agraden les fronteres, pero sembla que en aquesta Europa que volen construir, es l’única manera de tenir alguna cosa a dir, perquè l’estat que en teoria ens defensa no ho farà pas, n’hi ara n’hi mai.
Crec sincerament, crec que els espanyols, saben perfectament, que nosaltres som catalans, potser som els catalans, que no sabem el que volem ser. L’única solució és com a Escòcia, que guanyi un partit independentista, i fer un referèndum per l’Autodeterminació de Catalunya, i per molt que diguin que això és il•legal, que faran? Vindran amb els tancs i ens tornaran a conquerir!
Au salut.

2 comentaris:

folguereta ha dit...

L'Esperanza Aguirre ja fa dies que ho te clar...
http://www.youtube.com/watch?v=iEbyC3zyErI

Cap a la majoria social...

Laia ha dit...

Bé, diguessem-ne que si hi ha algú que s'atreveixi a iniciar la revolució, que compti amb mi i mos coordinem!!! ;p