dilluns, 28 de maig del 2007

GMail ja permet adjuntar arxius de fins a 20 Mb


El servei de correu de Google, GMail, permet adjuntar arxius de fins a 20 Mb, augmentant el màxim que abans era de fins a 11 Mb, tot i que jo avia adjuntat arxius de fins a 13Mb i no m’avia donat cap problema. L’altra cara de la notícia es que, un arxiu de 20Mb es una mica lent de pujar a la web, i també es una mica lent per al destinatari del correu, si l’ample de banda que tenim a Vilanova no millora, no se si es una bona o mala notícia, per que si me d’estar 30 min. o més per adjuntar un fitxer de 20Mb....
La gent dirà, no es necessari tanta capacitat, be, la càmera que tinc jo es de 12Mgpx, les fotos pesen entre 4 a 8 Mb (sense disparar amb RAW, llavors se’n van al 10 o 12 Mb), doncs només podria enviar 4 o 5 fotos per e-mail, i si fas un petit muntatge, el pes de la foto puja exponencialment, o sigui que no dic res, crec que encara falta bastant per millorar.
Però de totes maneres el GMail, crec que és ara mateix el millor servidor de correu gratuït que hi ha, seguit del yahoo, que diuen que d'aquí poc oferira capacitat il·limitada per als seus usuaris, el GMail te actualment 2857Mb i va en augment.