dilluns, 21 de maig del 2007

Firefox o iExplorer?


Sense cap mena de dubte, jo hem quedo amb Firefox, intentare enumerar 10 raons per utilitzar Firefox en comtes de iExplorer.

1.- Està en català, i no amb parxes de merda com iExplorer
2.- És gratis, el iExplorer va el windows, o sigui que el pagues.
3.- Te pestanyes, i no mil finestres obertes, la versio 7 del iExplorer també o porta, naturalment s’ho han copiat del firefox, com tot el de windows.
4.- El Firefox porta la protecció contra la pesca electrònica («phishing»), a més de les existents proteccions contra programari espia, virus i finestres emergents.
5.- En tema de personalització l’hi dona mil voltes al iExplorer.
6.- Es un explorador dissenyat, programat per gent de tot el mon, que saben els problemes que hi ha a l’hora de navegar.
7.- Està disponible per la gran majoria de sistemes operatius.
8.- Es poden instal·lar extensions de qualsevol cosa, hi ha pàgines com google o flickr que tenen la seva pròpia extensió.
9.- Es un software de programari lliure, o sigui que si vols el pots modificar, dissenyar, programar, promocionar.

10.- Trenquem amb el monopoli que va crear el senyor William Henry Gates III, més conegut com a Bill Gates, que Segons la revista Forbes, Gates és la persona més rica del món, el juny de 2006 hom li calculava una fortuna de 46.000 milions de dòlars, és a dir, uns 36.800 milions d'euros (més de 6 bilions de les antigues pessetes).


Estic segur que vosaltres, internautes, que sou els que al final teniu la paella pel mànec, de voler utilitzar un o l’altre, triareu la millor opció i segur que teniu més raons de les que jo e posat!!. Ara ne pensat un altra!, el logo, es una guineu!! Això va pels de Vilanova de Bellpuig.


Us deixo l’enllaç directe per que us pugueu instl·lar el Mozilla Firefox al vostre PC. Aquí