dimecres, 7 de novembre del 2007

En Montlla predica la unitat d'Espanya?


En la conferència de Madrid el President Montilla ha avisat a Espanya del perill de tocar massa el collons als catalans! ha dit: "...cada ataque a Catalunya, cada ofensa proferida gratuitamente y por cálculo electoral, no hace más que aumentar la desafección. Porque a mi juicio, quienes más vociferan proclamando una idea rígida de la España única, son los auténticos separadores, el auténtico peligro para la unidad de España".
Qui ens ho havia de dir que el President de la Generalitat de Catalunya anés a Madrid a predicar que l'unitat d'Espanya està en perill. Que els Catalans estem molt emprenyats amb Espanya i que això pot provocar que Catalunya s'aparti d'Espanya. "....este mismo propósito ha de ser el de las instituciones del Estado si se quiere evitar un alejamiento de Catalunya que podría llegar a ser irreversible".
Ara resulta que les institucions catalanes vetllen per l'unitat d'una Espanya cada cop més anticatalana. Una situació on els amics del PSOE del President Montilla hi juguen un paper igual d'important que els del PP.
En realitat ERC ja fa temps que ho diu això, amb alegria naturalment!
Hi ha dos classes de independentistes, els de sentiment, i els emprenyats amb espanya, i ja sigui gràcies a uns o gràcies als altres, tar o d'hora o aconseguirem.

i visca Catalunya!