dissabte, 17 de novembre del 2007

Andorra a Eurovisió

La veritat, es que aquest tema, no em diu res, com que Catalunya no pot participar-hi com a país, doncs tan me fot! Però Andorra, un País, amb els pros i els seus contres, però un país, que pot participar plenament en qualsevol celebració mundial, ja sigui esportiva o musical, amb el seu nom, va i dona tots el drets a una discografia catalana per que els representi a Eurovisió! Ja he dit que a mi tan me fa, però si fos a reves, si Catalunya estigues representada a Eurovisió per un/a cantant/a Andorra/na, la veritat es que em tocarie molt els collons, abans prefereixo un cantant mediocre o dolent o digueu-ho com vulgueu, però del meu país que no un del país veï, no?
Doncs resulta que Gisela, representarà a Andorra, i a sobre o farà amb una cançó en angles, almenys això es el que la discogràfica catalana i RTVA van signar en el contracte.
El ministre de cultura del Govern d'Andorra, Juli Minoves, ha parlat i ha dit que només el preocupa que el tema sigui cantat, totalment o parcialment, en català. No se fins a quin punt acabar-m'ho de creure això, però en fi, el temps ho dirà, ja veurem el que hi haurà.
Apa salut.

Votam al TOP CATALÀ!

6 comentaris:

Lupe ha dit...

Dons si canta així, segur que guanya ;)
I perquè no canta en català o en castellà??En fí. Qué n'és de complicat això.
Salut!

Lo Marc ha dit...

Tu trobaries lògic que Andorra es presentes a Eurovisio en castellà? on l'únic idioma oficial es el català. Ho ha de fer en català i punt!

Lupe ha dit...

El que no trobo lògic és que encara es faci un tipus de festival com aquest. Sí, l'hauria de fer en català. Saber anglès està molt bé i és necessari, però hi ha vida més enllà.

Lo Marc ha dit...

Amb això et dono tota la raó! fa mania.

L ' Individu ha dit...

Aquesta noia és una mica estranya. Vui dir.... o ensenya les glàndules mamàries o fa com pertoca a les noies decents i s'abriga, que fa fred. Però això d'anar top-less però posar-se aquests cabellots o extensions per sobre... és si més no una mica contradictori.

Anònim ha dit...

Doncs jo no hi veig cap problema en que una part dels Països Catalans col·labori amb una altra part que està oprimida.

Independència!