dilluns, 5 de novembre del 2007

Correllengua 2007 - Mollerusa

Aquest s'ho han currat bastant, hi haurem d'anar, no?
Apa salut

Votam al TOP CATALÀ!

11 comentaris:

Ment Inquieta ha dit...

Cony tio!! Quin bloc tan currat!! Me n'hauras d'ensenyar d'això de posar música i tot!!! Me l'afegeixo a preferits i l'aniré consultant sovint. Això del link fixe a Sobirania i Progrés com ho has fet??
Felicitats pel bloc!

Lo Marc ha dit...

Gràcies home! Lo de sobirania i progrés, ves aquí http://www.sobiraniaiprogres.cat/enllacans.php
I lo de música, enviam un mail a lomarcdevilanova@gmail.com i t'ho explico més be que aquí. Apa salut company!
Jo també et posaré un link al meu també!!

Ment Inquieta ha dit...

Ei!jaja, no me'n surto massa bé... Ara m'he registrat a això de TOP CATALÀ però el codi que he d'insertar a dins l'HTML a on el poso? Es que vai provant i no em deixa..
Vaig a mirar lo de SiP.
Gràcies

Lo Marc ha dit...

Je je, doncs no es tant difícil!
Només has d'anar a personalitza, plantilles i allà, afegir un component a la pàgina! i te s'obrirà una altra finestra, i tries el que vols afegir, en aquest cas has de triar HTML/JavaScript i aquí enganxes el codi que has copiat prèviament.
després o col·loques on més t'agradi de la pàgina.
Apa!

Ment Inquieta ha dit...

Gràcies company, ja puc estar ben content, he posat lo de SiP, lo de Top català i he fet un nou escrit. Per agregar-te al blog com es fa?
Merci

Lo Marc ha dit...

Pos = que abans però en comptes d'afegir un element HTML/JavaScript has d'afegir una Llista d'enllaços.

folguereta ha dit...

És patetic que un acte apartidista com el Correllengua, sigui capitalitzat per alguna que altra organització...

Lo Marc ha dit...

Ara em sortiràs amb el pique JERC vs CUP!
Jo crec que lo important es que es facin coses, sigui qui sigui.
Si que tens una mica de raó, que el Correllengua, no hauria d'estar lligat a cap organització, però prefereixo això a que no es faci res.

folguereta ha dit...

jo no et surto amb cap pique, et dic el que és, de la mateixa manera que vaig criticar la gent d'Alpicat quan van fer el correllengua sota el logo de les JERC.

Lo Marc ha dit...

Sí, ja t'he te dit que es lleig! però que prefereixes, això o que no es faci res? Perquè el Correllengua de tota una capital com es Mollerussa, feie cagar! i almenys ara s'ho han currat, ja sigui amb sigles o sense sigles, no?

folguereta ha dit...

No és pas el primer ni serà l'últim any que ho fan...

No tinc res en contra de que es faci, peró la CAL sempre ha estat damunt de tot aixó de la signatura dels actes, i ho trobo força acertat. És el teixit civil i associatiu el que ha de promoure estes reivindicacions, no els de sempre, pots recordar quines son les plataformes e iniciatives que ha triunfat en els darrers anys? Doncs aquelles que no s'han posicionat en cap partit polític, plataforma en defensa de l'ebre, Tenim el dret a decidir, tots els partits i van estar al darrera continuament per capitalitzar-les... No s'ha de perdre l'essència de ser essencialiasta.