dijous, 12 de juliol del 2007

Sabíeu que...

Sabíeu que la Coca Cola originàriament era verda, i que els dretans viuen de promig nou anys més que els esquerrans i que les formigues no dormen mai, i de ser per això que no tenen pels, perquè els cabells creixen més ràpid durant la nit que durant el dia i de mitjana perdem 100 cabells diaris, això que son més peludes les persones rosses que les morenes, els ratolins no vomiten deu ser que no han pillat mai cap taja perquè no veuen alcohol, i les ovelles? Doncs les ovelles no beuen mai aigua en moviment i es que una sola gota de petroli es capaç de convertir 25 litres d’aigua potable en no potable, si et prens 100 tasses de cafè preses en una fase de 4 hores, tècnicament poden causar la mort, li podríem regalar al rei Joan 1000 tones de cafè? Els insectes se senten més atrets per les persones que han menjat plàtan recentment.

França, després d'un conflicte amb la Catalunya nord, per insurrecció, van envia molta gent d'allà a la seva antiga colònia del Quebec. Aquests nou vinguts es van quedar sorpresos del fred que feia i sempre que veien algú els ho deien literalment: "fa fred". Els francesos del Quebec creien que els estaven saludant. Va ser així com durant molt temps al Quebec la gent es saludava dient "fa fred". I durant la guerra de secessió, quan tornaven les tropes a les seves estances sense cap baixa, posaven en una gran pissarra "0 killed" (0 morts). D'aquí prové l'expressió "ok" per dir que tot està bé.


2 comentaris:

L ' Individu ha dit...

val, molt bé, les formigues no tenen pèl i al Quebec hi fa fred, però... i què? Quina és la conclusió??

Lo Marc ha dit...

La conclisió es American Airlines es va estalviar 40.000 dòlars al 1987 eliminant una oliva de cada amanida que va servir a primera classe.