dijous, 13 de març del 2008

No ho entenc

Jordi Ausas, ex-alcalde de la SEU, va ser candidat per Lleida a les Generals i actual conseller de Governació

Si hi ha una cosa que no entenc d'aquestes eleccions generals, es la pujada de vots que ha fet el PSC i amb conseqüència el PSOE, allò del català emprenyat, devia ser una inventada mediateca per part d'alguns sectors anti-PSC-PSEO, no? perquè si no ho entenc, que ja no se'n recorda ningú, de que tenim un aeroport de merda?, que ja no s'en recorda ningú de la gran apagada de Barcelona?, que ja no se'n recorda ningú del caos a rodalies, AVE...? que ja no se'n recorada ningú que devem ser el pais amb més peatges del món? que tenim una xarxa viaria de pena? perquè, o els catalans som "masoques" o de veritat que no ho entenc.
Tanta por fa el PP? perquè si una cosa tinc clara, es que a Madrid es igual qui governi, però hem de tenir una majoria catalana per determinar el nostre futur.
El PSOE-PSC o ha fet be, a fet, que la gent tingues por del PP i amb aquesta campanya, han aconseguit vots, fe totes les forçes polítiques.
Però realment el vot útil era PSC-PSEO? jo crec que no, el vot útil a les terres de Lleida, era se'ns dubte el vot a ERC, sí realment el PP fa por, no se perquè la gent a votat en majoria al PSC-PSEO, perquè fent això l'únic que han aconseguit es que a Lleida entres un diputat del PP en comptes d'un d'ERC.
Que hagués passat amb una majoria absoluta del PSEO-PSC? creieu realment que son molt millors que el PP? jo no, per sort això no ha passat.

2 comentaris:

folguereta ha dit...

En Maragall té alzehimer, a ell no el contis, però els altres no tenen perdó.

Jose Martín ha dit...

El problema està dins Esquerra. O surten del govern o continuaran desunflant-se.