diumenge, 2 de març del 2008

Cap a la independència


Últimament, entre els blogs independentistes i la gent al carrer s'ha obert un debat, el debat de que els independentistes no hem d'anar a votar aquestes eleccions.
Jo crec que es tot el contrari, s'ha d'anar a votar, i no per exercir el nostre dret a vot, que també, però sobretot perquè es a Madrid on de moment i per desgracia, ens tenen agafats pel ous, es a Madrid on decideixen si la Selecció Catalana pot enfrontar-se a la dels EEUU o no, es a Madrid on es decideix la inversió que hem de tenir les i els catalans en infraestructures, es a Madrid on es decideix el nostre futur, i fa ràbia, ja ho se, però sense una llei, aprovada per Madrid, que ens deixi fer un referèndum d'autodeterminació, no podrem fer res.
I es en aquestes eleccions, on tots els catalans haurien d'anar a votar masivament, i votar per l'únic grup parlamentari que es declara obertament independentista, perquè es l'única manera de que puguem arribar-hi i com diu l'anunci, quant acabi aquest anunci, faltarà 30 segons menys per la independència.

Us recomano, que us llegiu l'escrit d'un amic, militant de les JERC, aquí.

Apa salut.

2 comentaris:

MSMJ ha dit...

Déu ni do...

folguereta ha dit...

estic amb tu marc... Hi hauriem d'anar amb massa a Madrid. Veig molts independenstiste fent de bascos pels països catalans.

Mira't el bloc www.valencianna.bloc.cat