dimarts, 11 de novembre del 2008

Presenten una iniciativa popular per prohibir les corrides a Catalunya


La Mesa del Parlament admet a tràmit una iniciativa legislativa popular per prohibir les curses de toros a Catalunya
Els promotors hauran de presentar 50.000 signatures perquè la iniciativa tiri endavant
La Mesa del Parlament ha admès a tràmit una iniciativa legislativa popular (ILP) que té com a finalitat la prohibició de les curses de toros a Catalunya. Perquè aquesta iniciativa pugui seguir endavant, els promotors hauran d'acreditar en els pròxims mesos que tenen el suport d'un mínim de cinquanta mil persones.
Abans no es comencin a recollir les signatures, els promotors han de presentar a la comissió de control de les iniciatives legislatives populars els plecs corresponents. Aquesta comissió la integren tres magistrats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tres catedràtics de dret constitucional o de ciència política i tres juristes, tots de prestigi reconegut.
Llegir més...

Notícia extreta de avui.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, estic cercant on es pot signar però no hi trobo res. En saps res tu? Gràcies. Contesta'm des de la meva pàgina, si us plau.

Lo Marc ha dit...

Quina pàgina? Es un caos la teva pàgina! A més, no es un pàgina personal...
Jo crec que s'ha de signar en algun lloc físic! no virtual, no trobaràs cap lloc web on poder signar..., hauràs d'esperar a trobar alguna taula al partit de Catalunya que es faci per nadal i a esdeveniments d'aquest tipus...