dimarts, 11 de novembre del 2008

Avui he anat amb bici(ing) a la feina!


Porto 2 mesos i escaig vivint a Barcelona, i un mes i mig treballant. Fins avui sempre avia agafat el metro per anar a la feina, de Plaça Lesseps, fins a Plaça Catalunya, i allà agafava el bicing per arribar a la feina, en total uns 20 o 25 minuts.
Doncs avui he decidit agafar la bici a dalt de tot, prop de Plaça Lesseps, i m'he equivocat un cop!, m'he ficat en contra direcció, he anat per la cera un tros, però he arribat, 10 minuts tard, però he arribat! Entre que a la primera parada de bicing que he anat no n'hi avia, i que m'he equivocat, he tardat uns 35 o 40. crec que demà si ho faig be, i hi ha bicis a la parada que hem queda més arpop de casa tardaré mes o menys el mateix que anat amb metro uns 20 i 25 minuts!
Apart d'això del temps, m'estalvio un viatge de metro!, que no he gaire, però si contem els 20 viatges al mes que no faré, son uns 15€, doncs algo es algo!
I així faig una mica d'exercici! je je.! S'ha de dir, que el camí es tot baixada, i no he de pedala gaire fort, ara he d'aconseguir fer el mateix de pujada!, això ja costarà més, sense tenir en compte l'esforç que suposa, les bicis del bicing no son cap meravella de bicicletes i no se si arribaria..., potser avui ho provaré...

6 comentaris:

elisenda ha dit...

moooolt bé aquesta iniciativa que tens!!!!

elisenda ha dit...

i avui què tal?

Lo Marc ha dit...

avui ha plogut tot el dia...

Anònim ha dit...

Si vas per la vorera i et veig, et multaré segur i després anirem a fer un parell de birres (a pagar tú),je,je,je.

Lo Marc ha dit...

pobre de tu... Mira que hem sembla que va més gent per la vorera que per la carretera...

Lupe ha dit...

Jo torno de la feina caminant cada dia, des del "centre" fins plaça Lesseps ;)