dijous, 14 de juny del 2007

Ja tinc lo portàtil


Ahir vaig anar a la capital catalana a recollir el meu portàtil, l'edifi aquest que veien a la foto es on microsoft te la seu a catalunya, esta entre el forum de les cultures i diagonal mar (center comercial). Vam entrar, amb l'Elisenda i el porter de l'edifici ens va demanar on anavem i que l'hi deixéssim els dni's, ens va fer una targeta i vam anar cap als ascensors, ere com de pelicula, per passar havies de passar la targeta per un detector, vam pujar fins a la planta 6 i alli ens va rebre una noia que ens va dir que ens esperéssim un moment que aviat començarie i ens va oferir veure i menjat, de fet hi avia tres maquines, una de cafe, una de refrescos i una de pastelets! i ere gratix!, també i avia una X-box 360 on podies jugar si volies.
Al cap d'una estona d'esperar a un representant de la Generalitat, aquest de la foto, el de la camisa groga i amb barba que diu que va venir amb metro.
després de que el sr. Carles Grau Lara director de Microsoft catalunya, i el sr Humberto Salerno que es del departament de comunicació i el que va promoure la iniciativa aquesta, fessin uns breus parlaments, ja que tots els premiats només teniem ganes de rebre els nostres portàtils, ens van començar a anomenar un per un per donar-nos el regal, i be, aqui teniu el moment en que jo vaig rebre el meu.Aquest tio , que hem dona el paquet, es el director de HP catalunya, o sigui que el meu nou portatil es un HP, tot seguit ens vam fer la foto de familia de Fes un click al català...
... vam fer una mica de pica pica, que estava força bo, crusantets amb salmó, entrepans petits... i cava!!
Despres un xaval que treballava allí ens va fe runa mik de visita per l'empresa i ens va explicar que hi feien allà, entre d'altres coses hem va crida l'atencio, una sala, una sala on provavem els sistemes operatius, es questa de la foto...
aquí proven diferents configuracions de windows i els fan treballar al màxim, que ho dubto pero be, això es el que ens va explicar, de fet ara estaven provan la última de versio del windows, el windows server, que de fet també sera el Service pack 1 del vista, també estaven provan la x-box 360, ens va explicar força coses curioses, però ja us les explicaré de paraula que es una mica llarg.
I bueno aquí teniu el meu nou portàtil, es un HP Pavilion, Intel Core Duo 2, amb 1Gb de RAM un disc dur 120Gb, windows Vista amb media Center i be aquí teniu la foto.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats noi! Va perquè vegis la magnanimitat del teu director, et cedeixo definitivament la meitat del portàtil que em correspon. O sigui que ja és tot teu, te l'has ben guanyat!!!
Una abraçada

Lo Marc ha dit...

Ei gràcies per la teva santa generositat, ets el Deu creador de totes les coses, les possibles i les impossibles, no saps com t'ho agraeixo!!
Au salut i gràcies!!