dissabte, 5 de juliol del 2008

Sense fotos, Senglar 2008

Després de molts anys de portar la camara de fer fotos fins i tot per anar al labavo, aquest any, al senglar, he deixat la camara a casa, i he anat a disfrutar dels concerts.
No ha estat malament, he vist grups com Teràpia de Shock que van obrir el Senglar d'aquest any, i no ho van fer gens malament, altres com Amaral, que, diguem que l'espectacle que portaven questa gent, es impressionant, amb una escenari amb pantalles gegants, etc..., també vam veure els tradicionals, com Obrint Pas, Rauxa, Els Pets, Whiskyn's, The Gruixut's que els vam coneixer l'any passat aquí al Senglar, i aquest any tampoc han decepcionat, hem vist també grups que coneixia, però que no havia vist mai, com Roger Benet i els Oximorònics, Lendakaris Muertos, Meritxell Gené i la seva banda, que ha estat molt xulo i El Belda i el conjunt Badabadoc.
I només ens queda avui per acabar de disfrutar d'aquest SenglaRock'08, que sembla ser, que serà l'últim que es faci a les terres de ponent, avui hi ha La troba kung-fu, Muchachito Bombo Infierno, SFDK i els Plouen catximbes, ja us explicaré com anat demà o un altre dia.
I des del SenglaRock'08 tanco aquest post sense cap foto!

Actualització: A destaca Muchachito, La troba kung-fu que no van decepcionar, on el Muchachito va cantar i feia percussió amb el ja mític Clavell Morenet. I vam acabar la nit amb Pepet i Marieta que no va estar gens malament.
I per acabar una gran notícia, segons la web del senglar, l'any que vé es torna a fer a Lleida!
Pos res, fins l'any que vé!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ja està bé! Però no diguis mentides! De càmera sí que en portaves, no tan grossa però segurament ja en tenies prou en disfrutar dels espectacles. L'any vinent ja vindre jo a tirar les fotos!je, je!

Lo Marc ha dit...

Tampoc s'ha d'explicar tot!! De fet la teva càmera, la vai deixar al cotxe, però sabent que tenia una càmera aprop ja estava més tranquil, deu ser qüestió de "mono fotogràfic".
Pos l'any que vé ja ho saps, cap al Senglar!