dimecres, 13 de maig del 2009

BRAMS torna!!!


La setmana passada va fer quatre anys que Brams s’acomiadava al camp de futbol de Berga davant més de 10.000 persones. Vam decidir plegar per no córrer el risc d'esgotar el projecte i per guardar-lo en el seu millor moment en el lloc més destacat del museu dels grans records.
La nostra intenció era començar de nou. No volíem dedicar-nos a recollir fruits fins que haguéssim oblidat l'art de sembrar. I així ho vam fer: uns amb projectes propis –Aramateix, Dept., Dijous Paella–, i altres sumant-se a grups ja existents: Strombers, Skàndol Públic.
Hem tornat a la batalla de donar-nos a conèixer –com havíem fet durant anys amb Brams– en un terreny molt més advers per la manca progressiva de mitjans de comunicació que difonen la música catalana en el propi país. Però ser tossut és més senzill si fas la feina que t'agrada.

Vet aquí, però, que l'any que ve es compliran 20 anys del naixement de Brams i tenim moltes ganes de celebrar-ho perquè ens ho havíem arribat a passar molt bé i perquè vam quedar com bons amics. I com que ens morim de ganes de tornar a tocar aquelles cançons, volem fer públic que l'any que ve, coincidint amb el vintè aniversari del naixement de Brams, farem uns quants concerts.

Això no vol dir que el grup torni a emprendre la carrera de manera estable, farem alguns concerts a principis d'any per no entorpir el desenvolupament dels nostres grups actuals, que són els projectes en què creiem i que seguim volent defensar.

Ens motiven, com dèiem, unes ganes boges de tornar a fer concerts de Brams i l’emoció que vessava de les nostres mirades quan ens estàvem plantejant aquesta possibilitat. En cap cas ens empeny una qüestió econòmica i per tant vam demanar a Plural Produccions, que és qui gestionarà aquests concerts, que mantingués el catxet de la darrera gira de Brams, l'any 2004.

Mentre duri el setge no
signarem la rendició!

Salut i revolució!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Voto per Brams al concert de l'estalada de Vilanova de Bellpuig!!!

:p

Lo Marc ha dit...

Jo també!

Unknown ha dit...

Jo he pensat lo mateix!!!!!!però resulta que els concerts només seràn em sembla de gener a març....però vull anar a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!quina il·lució m'ha fet!!jijji
per cert Marc!!demà fan Strombers a Razzamatazz!!!t'aùntes o que??és a dos quarts d'onze de la nit!!aviadet aviadet!!!

Lo Marc ha dit...

Ja ho he llegit al facebook, però segur que tenen molts concerts i han d'allargar la gira, n'estic segur...
Ja em pensaré lo de la Razzmatazz i et truco!!
Apa ens veiem guapa!

folguereta ha dit...

jo em pregunto si ten recordes d'algo d'aquell concert....

Lo Marc ha dit...

Je je, algo algo recordo, però no massa!! je je quina galeta, la millor manera d'acomiadar al BRAMS!!!També recordo uns tios al matí picant al cotxe amb una càmera de fer fotos meva...
Has trobat les faixes??

folguereta ha dit...

la faixa, de moment amb una faig...
jeje, que tampoc estic tant gras...

a vore si veniu a treure el cap...