dimarts, 26 de maig del 2009

Carta de l'Enric Martínez Romero

Si hi ha una dues coses que m'emprenyien per sobre de tot, són aquestes, en primer lloc, que m'enganyin, en segon lloc, que em prenguin per estúpid.

Això és el que fan contínuament els "personatges" que fan política al PSOE de Catalunya i arreu d’Espanya, ben poc m’importa que ho facin a fora, però que ho facin aquí no ho tolero.

Primer engany, de tants: "Fets, no paraules". De paraules és normal que no n'hi hagi, així que ja sabem que respecte això no cal que ens preocupem, ja sabem com és en José Montilla, el problema és que de fets que demostrin que ell és el President de la Generalitat de Catalunya...encara menys.

Segon engany: "Si no hi vas, ells tornen", ja hem vist què ha passat al País Basc, PS”E"(?)-EE+PP=qui NO havia de tornar?
Tot per tal d'acabar amb el nacionalisme que defensen al País Basc el PNB i d'altres, que no són al pacte i fer el mateix aquí, primer creant divisió pactant amb els "independentistes" per tal d'afeblir el nacionalisme català, i un cop generada la divisió...anar a tocar el PP català i per extensió l’espanyol, sabeu per a què? Llegiu doncs, la jugada és ben clara.

http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20090525/53709506981/montilla-planteo-una-entente-al-pp-catalan-para-hacer-la-pinza-a-ciu-psc-camacho-generalitat-sanchez.html


Tercer engany: Ocultar de la papereta de vot que distribuiran a Catalunya a la ministra reprovada pel Parlament de Catalunya, Magdalena Álvarez, per la seva gestió pèssima en el TAV a Catalunya i els rodalies, aquesta senyora, va de número 3 en representació d’Espanya, a les butlletes d’aquí no hi apareix, només noms catalans, els quals no citaré ja que crec que ja els estic fent prou publicitat, si a tot això hi sumem el fet que el “nostre” President pensa que a Europa no hi hem d’anar a defensar el català...poques opcions clares queden.

Respecte la segona cosa que m’emprenya, tal i com he dit abans, és que insultin la meva intel·ligència i la de la resta de la gent, com? Amb uns cartells que ensenyen diverses cares de persones que ho poden haver fet millor o pitjor segons cada punt de vista individual, però d'allà a jugar amb els seus rostres amb un fons vermell... jo en dic terrorisme electoral. Juguen a difondre la por entre la gent dient, "nano!, que si no ens votes mira què passarà a més gran nivell, eh?", això és una campanya? on és la presentació de les seves propostes? (si és que n'hi ha...), on són els missatges que teòricament han de ser constructius en favor d'una democràcia de ple dret?

Ben poc els importa, un cop que ja tenen la poltrona, comptant que hi ha un elevat nombre de persones que no voten a les Europees per manca d'identificació amb el projecte, l'únic interès que tenen és seguir asseguts a ella i seguir generant por entre la resta per tal que el missatge segueixi calant, aquest tipus de campanya per desgràcia també l'han seguit altres partits, els joves d'ERC per a ser més concret.

Per desgràcia cal dir que a les eleccions estatals els va funcionar molt bé aquest tipus de campanya...tan bé que s’han pogut permetre el luxe de callar i no dir res quan el PP ha enviat al Tribunal Constitucional el nostre Estatut, quan les seves paraules varen ser... “Apoyaré el estatuto que salga del Parlamento de Cataluña”, tothom sap que la independència dels tres poders que dicta la constitució, el poder judicial, el legislatiu i l’executiu és nul·la i falsa, ja que l’elecció dels seus membres sempre és vinculada als aparells dels partits...i que ells no han fet res per tal de resoldre l’assumpte.

Les preguntes que em sorgeixen, si els “coordinadors de campanya” d’aquests partits pensen que el coeficient intel·lectual dels seus votants és tan baix que poden jugar amb instints tan primaris com la por...com acabarem si realment és així? O és que són ells qui no donen per a més?

Seguiu animant als vostres amics i coneguts al Facebook a incrementar en nombre de participants la nostra causa comuna, exigim la creació del DNI CATALÀ!!

Felicitacions als culés pels dos campionats, a veure si cau la tercera copa demà...i als pericos per haver salvat la temporada.

Salut! Enric

1 comentari:

Enric ha dit...

Moltes gràcies per penjar l'escrit Marc! A veure si poc a poc aconseguim generar la necessitat de ser tal i com som!!