dilluns, 2 de febrer del 2009

Aquest estiu no hi haurà Senglar Rock


Ajuntament i promotors han suspès el festival d'enguany per impossibilitat de fer-lo a les Basses

El festival de música Senglar Rock no es farà aquest estiu. L'Ajuntament de Lleida i la promotora RGB Management, organitzadora del festival, han decidit de suspendre l'edició d'enguany, donat que la zona on s'havia fet aquests últims quatre anys, el parc de les Basses, es troba en remodelació. D'una altra banda, hi ha previst que el Senglar Rock torni el 2010 a Lleida, tot i que es farà en un altre espai mentre durin les obres a les Basses.

L'organització havia valorat de fer el festival d'enguany al turó de Gardeny, però ho va desestimar perquè no hi havia prou temps per organitzar-lo. L'Ajuntament també havia proposat a RGB de fer un festival d'un dia, però la promotora veu impossible de fer 'un canvi de filosofia del festival en tan poc temps'. Així, doncs, les dues parts han decidir anul·lar l'edició d'enguany i reprendre el festival el 2010.

El Senglar, un dels festivals de referència del nostre país, s'organitzava l'estiu passat per dotzena vegada, la quarta a Lleida. Abans havia passat per Montblanc (la Conca de Barberà) i Prades (el Baix Camp).


Vilaweb.cat

3 comentaris:

folguereta ha dit...

podeu mirar de que es faci a vilanova...

salut camarada!!

Lo Marc ha dit...

Seria la ostia, però ho veig difícil...!!
Apa salut, ens veiem!!

folguereta ha dit...

bé, l'acampadajove aquest any és desplaça a Montblanc... com a casa...
jeje