dimecres, 26 de setembre del 2007

Valencia sense TV3

(Copia del comunicat rebut a Acció Cultural del País Valencià)

Ja he dit moltes vegades que no sóc un fan TV3 precisament, però el que volen fer a València, atenta contra la llibertat d'expressió i la pluralitat informativa.
Acció cultural, segons un comunicat rebut ahir, ha de tancar els repetidors de TV3 abans de 10 dies, si no ho farà la Generalitat Valenciana per la força.
No entenc com avui en dia encara poden passar aquestes coses, jo penso que la independència de Catalunya no te sentit sense la del país valencià i les Illes, però si aquests, els valencians, no lluiten per als drets fonamentals de llibertat d'expressió i informativa, ningú o farà per ells.
I es que tv3, es l'únic canal que emet tota la programació en català, al país valencià.
Espero que els valencians obrin els ulls i es mobilitzin massivament contra el tancament dels repetidors, es l'única manera de parar el govern valencià del PP.

Més informació aquí i aquí.


Votam al TOP CATALÀ!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, molt bé, ara comprobo que és un "Blog" autèntic i no hi ha les típiques fotografies de mossos borratxos en "despedides de solters". Les 2 fotos del Panxa les tenen a cal cabories...

Anònim ha dit...

Fa dies que reviso aquest Blog, i trobo dues pegues, rés;una és que no sé com collons és vota (Li donaria 1 vot,i l´altra, perquè es troba a faltar algun fotomontatge on surti una fotografia del "Rei"(cremant, evidentment).

Lo Marc ha dit...

Ok, merci per les fotos!, i respecte als vídeos de mossos borratxos en despedides, val més que us passa un cd amb els vídeos...
Ha petició teva, ja he fet lo del rei...
Apa salut