dimecres, 26 de setembre del 2007

Idatzia


Isatzia es un petit poble al sud de Donostia al País Basc, el poble te un cens de 355 habitants, a les passades eleccions hi avia dos llistes, ANV i PP, l'estat espanyol va anular la llista de ANV per que dient que tenia massa amics a Batasuna, i només es va puguer presentar el PP, i va guanyar! impressionant!!, va guanyar amb 27 vots.
L'alcaldessa Regina Otaola, no pot viure al poble, perquè esta amenaçada de mort, cada vegada que va a l'ajuntament ho ha de fer amb fortes mesures de seguretat.
Feia 30 anys que la bandera espanyola no onejava en aquest petit poble, dic onejava perquè una de les primeres coses que va fer la Otaola, va ser posar-la a la façana de l'ajuntament.
I ara es queixa de que no entén com en democràcia, pot viure així. Lo que no entenc jo, es com amb democràcia, poden fer que un partit polític no es presenti i que facin alcaldessa una persona que ha rebut 27 vots de 355 possibles!
He cregut convenient, explicar aquesta història, perquè crec que reflecteix el que passa en molts pobles de Euskal Herria, i la gent ho ha de saber.


Votam al TOP CATALÀ!