dimecres, 15 d’abril del 2009

De gmail.com a cmail.cat o gigamail.cat


He descobert dos portals de gestió de correu gratuït, i pensareu, n'hi ha mil, no?, sí, però actualment, tot i que hotmail sigui encara el gestor de correu gratuït més utilitzat, durant l'últim any 2008 el gmail de google va pujar un 39% aconseguint així la xifra de 26 milions de visitants totals, i on hotmail, en una situació inversa va caure un 4% quedant-se així en 44,6 milions de visitants totals, si la tendència segueix així, el 2011, gmail ja haurà superat amb escreix a hotmail. I els que em utilitzat hotmail i gmail, sabem que no hi ha comparació possible, gmail es molt millor en tot, en funcionament, en prestacions, en visualització i en capacitat.
Però a lo que anàvem, els dos portals nous, es diuen, cmail.cat i gigamail.cat, els dos en català i amb extensió .cat, i el més important, que son exactament iguals que gmail de google, el mateix entorn gràfic, les mateixes prestacions, les mateixes capacitats d'emmagatzematge i la mateixa funcionalitat. I us preguntareu, i es legal? o es un plagi? doncs és legal, gmail permet descarregat el seu software i utilitzar-lo per a les teves adreces de correu, amb els teus dominis.
Doncs això, si voleu un correu amb les característiques de gmail i voleu que sigui .cat, cmail i gigamail son les vostre pàgines.
Jo ja m'he fet la meva adreça lomarc@cmail.cat