dimecres, 3 d’octubre del 2007

Son uns mercenaris

(parlaments de actes de repressió)

El passat dissabte dia 29 de setembre es va fer a Barcelona la segona part de la manifestació la 'repressió mai ens tallarà les ales', on jo hi vaig assistir.
Creia que seria com en altres ocasions, on la gent es manifestaria pacíficament, es farien els parlament que toquessin i 4 mossos(de_merda) voltarien per allà fes la seva feina.
Mentre anaven cap a la plaça, ja vam veure que hi havia un fort desplegament dels mossos d'esquadra, no tant sols ens vam pensar que era per la manifestació, el carrer estava ple de gent, però un dels mossos ens va parar a jo i a la meva novia i ens va preguntar si portàvem alguna bossa o algo per l'estil, i ens repassar pel damunt, i ens va deixar seguir. (no se quina pinta fa la gent que va a una mani, però es que el carrer estava a tope de gent)
(Inici de la manifestació, des de la plaça de la Universitat cap a les Rambles)

Al començament tot anava segons això, però al arriba al començament de la rambla, ens vam trobar amb fort cordo policial, dels mossos(de_merda), tots ells ven equipadets, amb les seves porres, els seus cascs, les seves armilles, les seves pistoletes de pilotes goma, (que ja les ensenyaven ja), botes..., recordeu que a naltros ens van registrar abans de començar la mani, no només a nosaltres sinó a la majoria de gent que estàvem allà.
Doncs aquests mercenaris de mossos(de_merda) van comença a carregar contra la gent que estava al cap davant de tot, cosa que es un acte de valentia per a ells, ja que els mossos(de_merda) no picaven fluix precisament, al mateix moment que la gent va començar a cridat frases com 'aquesta es, la seva democràcia', o 'no sou funcionaris, sou uns mercenaris' o 'Això sembla Birmània' o 'no us mereixeu la senyera que porteu' i crits d'espontanis contra els Verds d'en Saura 'els antisistema' on deient que anys enrere ells haguessin estat allà.
Sincerament vaig flipà! no entenia perquè els mossos(de_merda) no ens deixàven passar per la Rambla, com tantes vegades aviem fet! Hi havia un munt de furgons antidisturbis, per tots els carres adjacents. Ens van estar allà hores i hores fins que uns pocs van poder arribara a la plaça Sant Jaume a llegir el manifest. Els únics que van crear crispació i baralles van ser ells.
I de veritat que no entenc perquè collons no ens podíem manifestar pacíficament, això es un dret que els Saura i companyia ens van negar, i es que, que es pensaven? que aniríem trencant mobiliari urbà? o jo que se, però l'únic que volíem era arribar a plaça sant Jaume per llegir el manifest. El carrer es un lloc on sempre, sempre es de les persones, i si ens volem manifestà, no hi ha ningú al món que ho pugui impedir.
Lo positiu de tot això es que a la primera manifestació eren 300(on els van tenir encerclats moltes hores, fins i tot van tenir que fer les necessitats al carrer), aquesta érem 2000, i espero que a la pròxima siguem molts més.

Votam al TOP CATALÀ!