dimarts, 19 de juny del 2007

Si per sentiment no ets independentista, fes-te'n pels diners que et roben!

Aquest títol del post, m'encanta, l'he tret del bloc de la Marta Vilalta, hi ha moltes persones a Catalunya que venen de fora, però es clar l'espoli fiscal al que estem sotmesos el catalans, es per a tots, pels catalanoparlants, pels castellanoparlants, pels immigrants, pels... be, per totes les persones que viuen a Catalunya.
Hi una pàgina web que es diu Observatori del finançament de Catalunya, que es la continuïtat dels economistes pel no, que van sortir a demanar el NO en el referèndum de l'Estatut del 2006, doncs aquesta pàgina inteta mostrar el robo al que la gent que viu a Catalunya estem sotmesos, l'any 2005 Catalunya tenia un dèficit fiscal de 19.177 milions d'euros amb l'estat espanyol, xifra que equival a 2.704€ per habitant. Tot i això l'estat espanyol es nega a mostrar transparenment les xifres, suposo perquè serien esgarrifa'ns, dels impostos que paguem els catalans al que se'ns retorna, ja sigui amb infraestructures, sanitat, educació, subvencions... es vergonyós, i després encara hem d'aguantar la colla de fills de puta espanyols que els catalans som agarrats, m'entre altres comunitats s'estan foten les botes a costa del catalans, nosaltres ens estem quedant enrere, i si segueix així, Catalunya esta abocada a la misèria, mentre tinguem un estat que diu que ens representa però que no ho fa i que n'hi en ajuda, no anirem en lloc.
Si per sentiment no ets independentista, fes-te'n pels diners que et roben!

1 comentari:

Anònim ha dit...

És un fet d'una lògica indiscutible. Qui és que no s'apunta a administrar allò que guanya, cosa que li ha de permetre viure millor?