dijous, 19 de novembre del 2009

Firefox i cia vs explorer

Alguna vegada ja he parlat en aquest blog, de les avantatges que hi ha en utilitzar mozilla firefox, però l'altre navegant per la xarxa, vaig arribar en una pàgina, on hi vaig trobar una comparativa entre tots els navegadors més utilitzats avui en dia.
No entenc com el explorer encara es el més utilitzat.
Segons aquesta comparativa el Chrome de google, el Firexfox de mozilla (i antic netscape), el Safari d'apple, l'Opera que va començar amb una sabata i una espardenya i avui en dia es un navegador que cal tenir en compte, estan molt per sobre del que, per contra, es el més utilitzat el explorer de microsoft. I no per poc precisament, més o menys, el 50% dels internautes utilitzen explorer (versions 5, 6,7 i 8), un 36% forefox, un 10% chrome i la resta entre opera i algun altre.
També es veritat que cada any que passa, el firefox li va guanyat terreny als explorer, ara amb l'ajuda del chrome. Però de totes maneres la superioritat dels explorer (en termes d'utilització) es espectacular.
Es com si anesis a la botiga i et diguessin que et donen un regal de forma gratuita, pots escollir entre una moto (per exemple), tens una 49cc amb rodes de bicicleta (explorer), també tens una 250cc (opera) tens també un parell de 500cc (firefox i Safari) i una 1100 i que el 50% de la gent esculli la 49 amb rodes de bicicleta...

2 comentaris:

Lupe ha dit...

Doncs és veritat.Jo tinc l'explorer i encara no sé perquè no m'he passat al Firefox...
Salutacions i bones festes!

anuncios clasificados ha dit...

Interesante, en lo personal me quedo con explorer