dijous, 19 de març del 2009

Qui ha donat l'ordre de les càrregues i agressions continuades?




Ara mateix sento vergonya i indignació per forma part d'un país, on els seus governants actuen d'aquesta manera, la repressió no es mai el bon camí.
Com poden un grup de mossos carregar indiscriminadament, contra els estudiants, periodistes, premsa gràfica, en definitiva a tot déu que estava allà, amb porres, cascs, escuts, armilles, etc..., contra aquesta gent que s'implement portaven llibres a les mans, bolis i llibretes o les càmeres de fer fotos...
I jo em pregunto, qui ha donat l'ordre? Perquè el mossos aquest son simples marionetes, no pensen, no raonen, son com robots que estan dirigits per algú que en principi si que pensa i raona, en Saura potser? El que esta clar es que veien les imatges i vídeos no o han pensat gaire abans. Lo d'ahir va ser una batalla en tota regla, fins i tot recordava com va dir Manel Delgado, a èpoques més dures, èpoques de NO democràcia, en l'època del Franco.
On està la democràcia en aquest país? On està la llibertat d'expressió? On esta la lliberta a manifestar-se en contra?
Que passa senyor Saura, que tothom que no pensi com vostè es un delinqüent i sa de reprimir a base d'osties? I vostè es considera d'esquerres i progressista, no? Espero que a les elccions la gent se'n recordi d'això.
Espero que hi hagi reaccions polítiques i que rodin alguns caps, perquè si no es així, voldrà dir que no estem en una democràcia plena.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A la manifestació d´avui dels professors no hi ha hagut cap càrrega, de fet al 99% de manifestacions no hi cap càrrega(Les marionetes devien estar cansades).L´ordre l´han donat els Anti Sistema de sempre (que ja feia dies que estaven preparant la Batalleta), i a rebre: Doncs Tothom!!!.
A partir d´ara posaran les Marionetes a l´armari, i d´allà no en sortiran més: Es podrà talla la Gran Via, destrossar tota Barcelona (val més això que no ferir ningú), i que tothom façi el que vulgui, ANARKIA TOTAL!!!,Festes i kalimotxo a Mansalva, Carnestoltes cada dia, i a jeure la Ressaca!!, en definitiva un País ANARKIC(Oh!!!,Bestial).És el circ de la vida, on per generacions ens toca fer el paper: Molts dels "Estudiants" d´ara, seran els polítics del futur, i la roda continuarà girant...

Anònim ha dit...

...I diuen que cambiaran els protocols d´actuació en càrregues policials???,je,je,je.Primer, s´hauria d´explicar que és i com funciona una càrrega policial (Això no s´ha explicat, ni s´ha ensenyat en cap Mas-Media).Ja fa temps que és sap que els col.lectius Anti-sistema estan infiltrats i són els que provoquen totes aquestes situacions, i el més fort és que tothom o sap!!.Les imatges de càrregues són impactants, però per un fenòmen paranormal, tan sols es veu, el que la càmera vol ensenyar:El que donarà més portades de diaris i omplirà més col.loquis i xerrades televisives.Ja fa temps en una manifestació de l´Ertzaintza va caure una dona gran; hi va anar una Ertaintza per ajudar-la a aixecar, amb tan mala sort que mentre amb una mà l´aixecava, amb l´altra se li aixecava la porra: La foto final va ser portada on semblava que un Erzaintza volia donar un cop de porra a una pobra velleta: El titular era...

Anònim ha dit...

De veritat et creus que els que estaven acampats a la Universitat eren Estudiants, au va Marc!.Un per un identificats: Lo milloret de cada casa,però d´estudiants en tenien ben poca cosa: Com tú i com jo, vaja!!.Aquests personatges són a totes les mogudes: A Gràcia,a les celebracions del Barça,A Sants,en definitiva, on saben que pasaran desapercebuts:GUINEUS DE MALA CALAÑA!!!QUE ÉS UNA ALTRA ESPECIE D´ANIMAL QUE RÉS TÉ A VEURE A L´AUTÈNTICA GUINEU, JA M´ENTENS!!.
Per avui ja en tens prou,i fes les fotos d´alluny que tens bons objectius i en saps molt,no fòs cas...je,je,je

Anònim ha dit...

Tan és si els manifestants eren o no estudiants. Pel que sé, de gent que hi era i ha rebut, la policia va començar a repartir òsties de forma desproporcionada, sense criteri i sense cap tipus de justificació, si és que les pallisses de la policia tenen mai algun tipus de justificació. Jo no recolzo als antibolonya i sóc la primera a criticar que en moltes manifestacions, es perd força sempre que hi ha disturbis, però crec que el que va passar dimecres a Barcelona poc té a veure amb això: els mossos o seguien una ordre o es van prendre la justícia per la seva mà de forma totalment indiscriminada. És indignant que als nostres dies haguem de veure episodis com aquests!

Lo Marc ha dit...

Al anònim 3, sempre hi ha de tot, com a tot arreu..., però les imatges son clares, i no hi ha lloc a dubte, no poden, una colla de gossos rabiosos vestits de color blau, amb cascos i porres, atonyina, 'lo milloret de cada casa' que dius tu, amb llibres a la mà i a tot déu que passava per allà. El nen ed 10 anys també? els periodistes també? Els turistes també?
Et recomano que llegeixis una entrevista, a Tomàs Sayes Arnau Mallol http://www.kaosenlared.net/noticia/tomas-sayes-militant-sepc-vaga-fam-respon-les-preguntes-kaosenlared-vi
hi han d'haver responsabilitats polítiques ja!