dijous, 19 de juny de 2008

Fotolog


Ahir hem vaig connectar al fotolog, vaig mirar els fotologs d'alguns amics i coneguts, i es curiós els webs que trobes simplement posant al cercador Vilanova de Bellpuig, en alguna ocasió ja havia parlat dels fotologs de vilanovins i vilanovines que havia trobat, però ahir vaig trobar dos fotologs, un el d'estrombres on avien penjat una de les meves fotos per publicitar que tocaven a Vilanova i l'altre era d'unes noies de Barcelona crec, que... bé, el podeu llegir vosaltres mateixos aquí.
També en vaig trobar algun altre que parlava del concert com aquest, o aquest o aquest i molts més d'interessants.
Apa salut!


PD: Al final he caigut en la temptació i m'he fet del facebook...

(amb la foto intento simbolitzar, lo ràpid que va l'informació, que persones que no coneixem de res, penjen els seus sentiments, fotos... en els seus fotologs, blogs ietc... i parlen de Vilanova de Bellpuig i sense saber-ho fan que poc a poc Vilanova sigui cada dia una mica més gran, i que un poblet com Vilanova te molta més presencia a la Xaraxa que moltes ciutats molt més grans, i tot gràcies a un petit però gran concert)

3 comentaris:

Vilanova Decideix ha dit...

ue bo marc!!jaja em fa gràcia que parlin així del nosytre esitimat poble!!es que...com VILANOVA DE BELLPUIG no hi ha res!!!enga xic!!mos veiem pel poble!!divendres a les 8 hi ha reunió!!petons

_monik_ ha dit...

eiii bon dia! escolta que passava per aquí i he trobat coses molt interessants al blog com el joc del rei xD et fa res si et poso d'enllaç al meu blog? aquí hi ha info que s'ha de divulgar!!

apa petons*

pd: si et molesta que el posi avisa'm i el trec sense problemes

Lo Marc ha dit...

Cap problema companya blogaire!!
Apa salut