dilluns, 16 de juliol del 2007

L'Estatutet d'Autonomia


Segons una notícia que he llegit avui al Racocatalà el PP a portat l’Estatut de Catalunya al constitucional mentre que d’altre on el PP i dona suport no, en concret, segons l'estudi, Andalusia, Aragó, Balears i València tenen en els seus estatuts, que ja estan en vigor, 95 articles similars a altres tants que s'inclouen en el català, i les comunitats de les Canàries i Castella-la Manxa inclouran altres semblants en les reformes estatutàries que preparen. D'acord amb l'informe, Andalusia té 42 articles "calcats o molt similars" als de l'Estatut; la Comunitat Valenciana onze; Balears sis i Aragó nou, mentre que el de Castella-la Manxa, que ja ha estat aprovat pel Parlament autonòmic i admès a tràmit al Congrés,en conté tretze més.

Jo no se a que juga el PP el que està clar es que el PP està en contra de tot el que surt de Catalunya, no se que deu pensar el senyor Piqué de tot això, però no entenc perquè a Andalusia el PP dona recolzament al seu estatut i el PP “català” si se’n pot dir així s’abaixa els pantalons i diu que l’estatut es inconstitucional.

De totes maneres, jo el que vull es la independència i no Estatutets de merda, n’hi Estatuts venuts per ganes de poder per CIU, n’hi Estatuts retallats més de un 90% de l’original i... be, no acabaríem mai.

Apa salut