dijous, 12 d’abril del 2007

Ciudadanos de segunda, per Telemadrid

Estic molt indignat, no entenc com avui en dia encara pot haver aquesta manipulació de la informació, el documental aquest de Telemadrid ni tan sols s’acosta a la realitat de Catalunya! És que es brutal com son capaços de capgirar les coses fins al punt de dir que es el castellà el que esta en perill a Catalunya i que el castellà es una llengua perseguida a Catalunya, crec que no cal ser independentista per veure que la dreta més rància i franquista encara existeix. Però perquè no ens deixen en pau d’una vegada, això només ho podem acabar amb un estat català!,
Jutgeu valtros mateixos el vídeo complet es aquest.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I_N_D_I_G_N_A_N_T

Amb això només ens estan donant una opció: Independitzar-nos i acabar amb les acusacions i la manipulació.

Són coses com aquestes les que et fan reflexionar, i l'únic que aconseguiran amb aquest video és posar-nos en contra a tots els catalans.

Aquest video i la manera de pensar d'alguns partits políltics és el que ens està creant en independentistes, en gent que l'únic que vol és no ser acusat i viure tranquil·lament.

Si, la nostra llengua natal és el català i la fem servir, qui ho farà sino?? Pero aquest video ha anat a buscar uns casos extrems que no reflecteixen i molt menys la nostra situació, nosaltres no discriminem a ningú perquè parli castellà, només ataquem a les persones que ens ataquen i ens discriminen per parlar una llengua minoritaria i que no volem perdre, i aquest video ens està atacant.

Com ja he dit abans, és indignant, i el pitjor és que estan aconseguint posar a tothom en contra nostre...

Genis