dilluns, 29 de setembre del 2008

10.000 catalans amb estelades, tot un dia per Brussel·les


Últimament han sortit un munt d'iniciatives sobiranistes, l'última que m'ha arribat: intentar reunir 10.000 catalans tot un dia per Brussel·les per a l'Autodeterminació.
La idea no és dolenta, perquè sembla que els catalans no hem apres la lliçó: ens foten clatellada rere clatellada i nosaltres anem aguantant, amb la boca calladeta i na tirant. I si algun dia surt una veu una mica massa alta, ja som uns radicals, separatistes i no sé què més.
Potser ha arribat el moment de dir prou. No sé se si els que han començat la iniciativa aquesta ho aconseguiran, però des d'aquest humil bloc tindran tot el suport i ressò que els pugui donar, i si es pot, i de ben segur que faré el possible perquè es pugui, aniré aquest dia a Brussel·les.
Si voleu més informació, clica aquí.
També hi ha un grup al facebook aquí.

dimecres, 24 de setembre del 2008

dimarts, 23 de setembre del 2008

diumenge, 14 de setembre del 2008

Bellpuig, i s'acaben les Festes Majors...


Pos no us puc explicar gaire més del que ha sigut la Festa Major de Bellpuig que no hagi passat els altres anys, concerts a la carpa, un far de cubalibres i cap a dormir. Bé, vam fer soparet de cusins!, que encara no tinc fotos, però espero que alguna m'enviaran!
Us penjo l'àlbum de fotos però he tingut que censurar alguna foto, potser massa sortida de to perquè la vegi tothom! Àlbum aquí.


Per altra banda, demà marxo per instal·lar-me ja a Barcelona!, arreglar el piset de l'Elis i preparam per la nova etapa laboral!

dilluns, 8 de setembre del 2008

Molta festa, molts comiats i moltes il·lusions.

(Albert Roig i jo a la festa de comiat amb un tanga fent de mascareta)

Des de la meva última entrada el 7 d'agost avui m'han passat 1001 coses, no se per on començar...
La etapa andorrana, ja s'ha acabat!, el meu últim dia físic al diari va ser el divendres 29, amb la conseqüent ressaca que va deixar la festa de comiat de l'Albert i jo el dijous abans. El comiat, que dir, impressionant! ens van regalar un tanga, que vam fer servir de mascareta, o podeu veure aquí, una motxila molt xula, aquí, i el millor regal de tots la portada i la contra del BonDia! aquí.
El dissabte, fent trasllat, a la nit anem a fer una birreta a l'Abadia i SORPRESA!! i avia gent de Vilanova!!! uuaaaauuuuu, això si que va ser una sorpresa!! El Ximo, ma germana la Maria, l'Abril Sans i la Núria Sans, lo Panxa, l'Eulàlia i l'Ona! l'Eli i jo! va estar molt be!! després tots a dormir al piset, a liar-la un mica amb la gent del pis... i a dormir! Fotos aquí.

El dimarts passat vaig fer una "prova d'accés" a la que serà a partir de l'1 d'octubre la meva nova casa laboral!, es una agencia de publicitat, maquetació, creació de webs, etc... si voleu podeu xafardejar el seu web aquí, es diu comcom.

I avui som dilluns, últim dia de la Festa Major de Vilanova de Bellpuig! que us puc explicar de la festa major!! Soparet, beure, concert, beure, soparet. beure, podeu veure unes quantes fotos aquí, i entre mig, un casament, o dos, depent de com tu miris, el dissabte vam anar al casament del Botes i la Pilar!! l'Emilio Manuel Rogriguez Cuadrado l'hi va treure una mica de protagonisme als nuvis, però va estar molt be la boda, i després a continuar amb la festa major! fins acabar a esmorzar a l'estoneta, aquest cop si, no com dijous, que va haver algú que no va arribar, almenys d'ànima!
I l'altra boda, hem refereixo a la Montse de cal rata!! es casa!! i el dijous abans de que alguns perdéssim la memòria ens va comunicar que estàvem invitats.

I potser per aquesta entrada ja n'hi ha prou, no? Ja intentaré actualitzar més sovint per fer entrades més curtes!

Apa, que avui es el dia del gos!!