divendres, 31 d’agost del 2007

Documental Èric Bertran

Èric and the Army of the Phoenix






Votam al TOP CATALÀ!

dijous, 30 d’agost del 2007

dilluns, 27 d’agost del 2007

L'hi estic agafant molta mania a TV3!


Dissabte passat a Wembley es van enfrontar el Sant Helens i els Catalans Dragons en la final de rugby, els Catalans Dragons es un equip de Perpinyà, on els seus colors son la senyera i el seu himne es l'himne nacional català, els Segadors.
Això vol dir, que en la final va sonar l'himne davant dels milers de seguidors i de la reina d'Anglaterra, fins aquí tot correcte, TV3 havia de retransmetre el partit en directe i així, o va fer , però van connectar just quant l'himne ja s'havia acabat! i els espectadors no ho van poder veure per al canal 33.
Val a dir que dels Catalans Dragons no hi ha cap jugador que sàpiga mínimament el català, van perdre el partit per 30 a 8.
Podeu trobar alguna cosa més d'informació aquí.

Votam al TOP CATALÀ!

dissabte, 25 d’agost del 2007

Les seleccions catalanes per tv3

Envieu un missatge a Tv3 per reclamà que retransmeti tots els partit de seleccions catalanes, ja siguin oficial o no!

Podeu enviar aquest missatge aquí.

Missatge:
"Benvolguts,

Volem que TVC retransmeti els partits de la selecció catalana de futbol sala que es disputaran del 30 d'agost al 9 de setembre ja que creiem que ésd'interès nacional per Catalunya. Així doncs també demanem que qualsevol altra selecció catalana que jugui de forma oficial o no oficial sigui retransmesa per TVC, com per exemple la d'hoquei patins que jugarà aquesta tardor i de formar oficial la Copa Amèrica d'Hoquei o el partit de futbol amistós que disputarà Catalunya contra els
EE.UU, així com qualsevol altre esdeveniment social, cultural, polític, etc. que afecti a la nostra nació.

Cordialment, (el vostre nom)"

Votam al TOP CATALÀ!

divendres, 24 d’agost del 2007

ESTANYS DE TRISTAINA (2500 m)

Per si encara no estava prou cansat l'endemà de pujar al Comapedrosa ens em vam anar amb l'Eli als estanys de Tristaina, a 2500m, es una ruta molt fàcil, de la categoria passejada de muntanya.
També hi ha el pic de Tristaina que està 2878m però no hi vam arribar!


Apa salut a tothom i dir-vos que començo vacancetes fins al 12 de setembre, encara que el bloc el continuaré escrivint!

Votam al TOP CATALÀ!

dijous, 23 d’agost del 2007

Com recuperar fotos borrades per accident?

No se com m'ho faig però sóc un especialista en esborrar fotos per accident, us puc fer memoria aquí.
Però he trobat un programa super senzill d'utilitzar i que et recupera les fotos esborrades per equivocació, només les esborrades i no formatejades, si es aquest ultim cas, ja no hi ha res a fer, tampoc hi ha res a fer si s'han tirat més fotos amn aquesta targeta i les ha gravat al damunt de les que volíem recuperar.
Ho sigui que, el consell que us dono, es que, si sense volgue esborrem una targera o un "pen USB" o un disc dur o qualsevol unitat d'emmagatzemament de dades, no tireu mes fotos, n'hi copie més arxius, ja que llavors el que estem fen es copiau al damunt de les velles.
Per descarrega-us el programa aquí.
No us explico com fer-lo anar perquè es molt senzill, de totes maneres si teniu algun problema no dubteu en preguntar-m'ho.
Apa salut!

Votam al TOP CATALÀ!

dimecres, 22 d’agost del 2007

Curiositats

Voleu saber quan us queda de vida? doncs ara es molt facil heu d'entrar unes dades en un pàgina web i us diu al moment el dia i l'any en que morireu i els segons que us queda. Una cosa, us fa dir el vostre pes i esta en lliures, mes o menys una lliura es 1/2 Kilo.
Cliqueu aquí.

Voleu localitzar una persona a traves del telefon mòbil? doncs una web ofereix aquest servei totalment gratuït, que et mostra la zona o es troba el mòbil en qüestió.
Cliqueu aquí.

Aquesta altra web que us proposo es força interessant, endevina un objecte que esteu pensant a traves d'una serie de preguntes.
Cliqueu aquí.

Tens una pregunta? Doncs aquesta web de ben segur que t'ajudara a trobar resposta a preguntes interessants, divertides, curioses i també de xorres.
Cliqueu aquí.

Votam al TOP CATALÀ!

dilluns, 20 d’agost del 2007

Jugar m'entres s'instal·la windows Xp


Doncs si, es pot executar l'aplicació pinball.exe m'entre s'instal·la el windows xp.
Es molt facil de fer, quant el programa d'instal·lació comença a copiar els arxius al vostre pc heu de seguir les següents passes.
  1. Majúscules + F10 (s'obrira la pantalla de linia de comandes, es com l'antic MSDOS)
  2. Escriure la comanda "CD \"
  3. "CD Archivos de programa"
  4. "CD Windows NT"
  5. "Pinball.exe"
Les comentes no s'han de ficar, tot el que està entre cometes son les comandes que s'han d'anar posant.
D'aquesta manera no es tant avorrit instal·lar el windows XP, i més si o has de fer més d'una vegada.
Apa salut

Votam al TOP CATALÀ!

diumenge, 19 d’agost del 2007

El cim d'Andorra

(17-08-07)
Amb 2942m d'altitud el Comapedrosa es converteix amb el cim més alt d'andorra. Considerat de la categoria dels 3000, encara que no hi arribi i de dificultat màxima.
Vam començar l'ascensió des d'Arinsal que està a uns 1540m d'altitud i amb un desnivell de 1402m, vam tardar unes 4 hores en fer el cim, parant un parell de vegades, la primera de 10 min. i la segona de 5 min.
En arribar al cim ens vam passar tota una hora contemplant el paisatge meravellós que es podia veure des d'allà i descansant naturalment, i després de fer-nos les fotos de rigor i de deixar la firma de dos Vilanovins al llibre de visites vam començar el descens.
El cansament començava a fer un fort acte de presencia, per això en arribar al refugi, més o menys a mijt trajecte de baixada, vam tornar a fer una parada tècnica. En total van tardar unes 3 hores en baixar.
Val a dir que al cap de dos dies de fer aquest pic, les agulletes encara son presents al meu cos, però estic orgullós de haver fet el cim.
Apa siau.

Votam al TOP CATALÀ!

dijous, 16 d’agost del 2007

La gossa sorda i Pastorets Rock







Votam al TOP CATALÀ!

dimecres, 15 d’agost del 2007

Adéu-siau Lorena

Lorena
Powered by Smilebox
Click to play | Make your own Smilebox

Xerrades d'EstatPropi.cat

La Campanya «Sumem-nos al mapa per un Estat Propi» es va proposar el passat 25 d'abril, commemorant els 300 anys de la derrota a Almansa, com una cursa de llarga distància que pretenia continuar fins a arribar a tots els racons on hi hagi catalans i catalanes, tant a casa com a l'estranger. La campanya es va presentar com un recorregut conjunt que havíem de fer entre tots per a què fos possible. Doncs 3 mesos i mig més tard la campanya ha superat les 12.000 adhesions, recollides íntegrament des de la pàgina web www.estatpropi.cat gràcies a la difusió que els mateixos adherits han fet mitjançant correus electrònics, publicitats als blogs i webs (Xarxa de Blocaires Sobiranistes ), a cartes al director de diferents diaris, missatges de text de mòbil i el boca a boca.

Però per incrementar d'una manera important el nombre d'adherits per un Estat Propi, l'Equip d'EstatPropi.Cat ens hem plantejat recórrer el territori i fer xerrades, presentacions i actes arreu on calgui. Per això, plau convidar-vos als propers actes que tenim programats aquest mes d'agost a Menorca i a la Catalunya Nord. Però n'hi haurà més, per tant us recomanem que aneu visitant l'apartat de notícies del web.

16 d'agost del 2007
Adreça: GOB Menorca, Molí del Rei (Camí des Castell, núm. 53), Maó (Menorca)
Hora: 20:00h

17 d'agost del 2007
Adreça: Sala d'actes de s'antiga Unitat Sanitària (C/ Lepanto, núm. 17), Es Mercadal (Menorca)
Hora: 21:00h

24 d'agost del 2007
Univesitat Catalana d'Estiu - Sessió Fòrum Obert
Adreça: Liceu Renouvier, Prada de Conflent (Catalunya del Nord).
Hora: 16:00h

Esperem trobar-vos-hi,
Atentament

L'Equip d'EstatPropi.Cat



Votam al TOP CATALÀ!

dimarts, 14 d’agost del 2007

Mèxic

Laia, Nuria, Ari y Mon alliberats el 14 agost

Suposo que tots sabeu lo dels 4 catalans retinguts a Mèxic, entre ells 2 lleidatanes Ariadna Nieto Espiné, natural de Benavent i resident a Lleida, i Núria Morelló Calafell, de Balaguer, doncs ja son lliures, i ha fet un comunicat, al final hi ha una adreça web per signar en contra de tot el que han patit, aquí us passo la carta.

Comunicat.
Som quatre persones de nacionalitat espanyola que el passat 5 d'agost del 2007 passàvem pel centre de la ciutat de Oaxaca, pel carrer Independència; passades les 21:30, de cop i volta ens vam veure
envoltades per elements parapolicials, alguns d'ells amb armes de llarg calibre, amb uniforme blau fosc i elements de protecció antibalística, dos d'ells, els que donaven les ordres, anaven vestits de civil; aquests anaven acompanyats d'unes pick-up blanques marca Nissan. En aquest instant,a nosaltres quatre i a un noi mexicà , ens van obligar a posar-nos de cara a la paret i amb les mans al cap tot i la
presència de persones que estaven al carrer en aquell moment. Sense demanar-nos identificacions ni cap explicació, ens van obligar a pujar violentament a una de les pick-up.
Durant el trajecte els vam demanar el motiu d'aquella actuació, però ens van contestar amb cops i insults. Va ser llavors quan un de nosaltres els va mostrar la seva credencial de premsa. Seguidament, ens van obligar a estirar-nos i ens van tapar amb una lona impedint-nos el contacte visual entre nosaltres i ells i amb els vianants.
Després d'un trajecte d'uns deu minuts aproximadament, vam arribar a un espai que semblava una caserna, on hi havia persones uniformades de verd i blau. Quan ens van fer baixar de les camionetes ens van encaputxar i ens van arrossegar a una paret on ens van obligar a agenollar-nos i ens van prendre les motxilles, les bosses, la documentació i els diners.
Progressivament, se'ns van endur una per una a una cambra fosca i buida. Una vegada dins, ens van començar a fer fotos de cara i de perfil.
A les tres noies ens van obligar a romandre dempeus de cara a la paret i amb les mans al cap. I als nois de genolls i també de cara a la paret.
Durant aquest període de tancament alguns de nosaltres vam rebe cops, humiliacions, insults i amenaces, una de les noies va ésser agredida sexualment i van obligar al noi mexicà a realitzar flexions mentre un grup d'agents es reien d'ell i l'amenaçaven amb “aplicar-li el punyal”. Així mateix, el clímax de terror psicològic es va accentuar quan vam escoltar la cà rrega i descàrrega d'armes, també per tenir-nos a les fosques en tot moment, fer-nos fotografies aleatòriament enfocant-nos amb unes llanternes a la cara, donar-nos empentes, etc.
Posteriorment (al cap d'una hora aproximadament), ens van fer sortir amb els caps ajupits i van separar nois de noies. Ens van pujar de nou a les pick-up i ens vans obligar a ajupir els caps un altra vegada.
En cap moment ens van dir on està vem i on ens duien. D'aquí ens van conduir a un altre lloc que semblava una comissaria, ens van ficar d'una en una en una dependència on ens van prendre les nostres dades personals i ens van preguntar pel nostre estat de salut.
Paral·lelament, dos senyors de civil amb una llibreta ens van fer moltes preguntes sobre la nostra estada al país.
Després vam ser conduïts a una sala amb la jutge qualificadora, durant aquest temps vam sentir que se'ns acusava d'escàndol públic, però en cap moment ens van comunicar el motiu de la nostra detenció, de què se'ns acusava, i no se'ns va permetre trucar, ni comunicar-nos amb el consulat espanyol.
La jutge ens va dir que estàvem indocumentats i que per això ens traslladarien a unes estàncies d'immigració, nosaltres vam replicar que la policia ens havia robat la nostra documentació, els diners i les pertinences, però ella es va desentendre d'aquest fet.
Posteriorment, a dos quarts de dues, ens van traslladar de la comissaria a l'estació migratòria del INM (Institut Nacional de Migració de Oaxaca).
Un cop a l'estació, els informem del robatori i els exigim que ens comuniquin amb el Consulat Espanyol. El dilluns 6 d'agost prestem declaració dels fets, el dimarts 7 d'agost ens traslladen obligatòriament amb un vehicle oficial custodiat per la PFP (Policia Federal Preventiva) a l'estació Migratòria del INM de la Ciutat de Mèxic, on estem actualment.
El dimecres 8 d'agost ens dirigim custodiats al Consulat Espanyol i ens expedeixen un nou passaport que encara no ens han lliurat. Així és que, des del dimecres 8 d'agost a les quatre de la tarda som estrangers documentats il·legals. Tot i això, romanem privats de la nostra llibertat i a dia d'avui l'autoritat competent no ens ha informat de la nostra situació.
Des del centre d'Internament INM de Ciutat i Mèxic (Iztapalapa)
Afirmem l'absoluta il·legalitat de la nostra privació de llibertat, denunciem la vulneració dels nostres drets fonamentals per part de les autoritats mexicanes, exigim la nostra immediata posada en llibertat i la devolució de les nostres pertinences, així com que es depurin les pertinents responsabilitats.
Signen:
Laia S. (advocada)
Ramón S. (professor)
Ariadna N. (periodista)
Nuria M. (antropòloga)
Denúncia:
Violència Física:
A tots: empentes, agafades del braç clavant els dits, llançats a la pick-up impactant amb el metall del vehicle.
A diversos de nosaltres: cops al clatell i al cap, estirades de cabell, pressió per ajupir el cap que provocaven dolor al coll.
Violència Sexual:
A dues de les companyes els van aixecar la samarreta, una d'elles es va quedar amb els pits descoberts, a l'altra li van tocar per sobre de la roba el cul, el pubis, i el pit dret en diverses ocasions.
Violència Psíquica:
A la noia que li van tocar les zones sexuals, un agent li va dir que si cooperava tot aniria bé. No responien quan els preguntàvem on anàvem amb la pick-up. Ens van tapar la boca i ens van posar caputxes per a no veure on estàvem. Estaven tots armats, i a la cambra fosca ens il·luminaven el rostre per no veure el de l'agent. Feien soroll com si tallessin cartutx d'armes. Ens impedien el contacte visual entre nosaltres per poder-nos atemorir amb l'amenaça de fer mal als nostres companys sobretot en els trasllats, ens feien incessants fotos i flashos. Al noi mexicà el van obligar a fer flexions amb l'amenaça de ser punxat amb una navalla, i ens murmuraven insults i amenaces a cau d'orella. Hi havia riures i burles constants per part dels agents. Vam estar molt temps a les fosques, els nois estaven agenollats i les noies dempeus amb les mans al cap.
A l'estació de Migració.
Desinformació absoluta del procés, no tenir accès a cap còpia de l'expedient, prolongació innecessària d'hores de detenció, insinuació de la nostra il·legalitat. Falta d'assessorament legal.

Per signar aquí.

A dia 14 ja estan en llibertat aquí us deixo el link de la carta d'agraiment que han fet, aquí.

Informació extreta de http://chiapas.pangea.org/home/mexp.htm

Votam al TOP CATALÀ!